Skip to main content

Jochem

Welkom Jochem!

Ik kom ook wonen in Ursem en daar ben ik heel enthousiast over.

Hallo, Ik ben Jochem.

Guus en Diane ken ik al van het werk. Ik werk namelijk 5 dagen per week bij Bakkerij De Otter in Oterleek waar ik zelf op de fiets naar toe ga.

Ik woon nu nog in ’t Kruis Heerhugowaard. Dat is een hele gezellige gemeenschap waar we veel dingen ondernemen. Thuis woon ik met Alette (mijn moeder) en Herman (stiefvader). Ik heb ook nog een broer Pim en die heeft een vrouw Inge en twee zoontjes, Jip en Lex. Ik ben dus ook al oom Jochem. Mijn vader (Paul) en zijn vrouw (Belinda) wonen in Uitgeest.

Naast mijn werk als bakker bij de Otter ben ik ook actief bij KSV. Ik ben assistentie coach van het 1e voetbalelftal. Ik leg alle kleding klaar voor iedereen en zorg voor de waterflessen. Elke training en thuiswedstrijd ben ik dus wel van de partij. Zelf ben ik een fanatieke handballer (ook bij KSV). Ik heb zelfs een keer meegedaan aan de Olympische Spelen in Athene en daar hebben we een bronzenmedaille gewonnen. In de weekenden loop ik elke zaterdag en zondag ongeveer 8 km. Gewoon in de buurt. Ik doe dan vaak een bakkie /lunch bij hele lieve mensen. Ik vind het leuk om te wandelen en het is goed voor me. 

Ik kom uit een muzikaal gezin en het is dan ook niet zo gek dat ik 17 jaar lid ben van APK. Dit is het Alkmaar Prachtkoor, een koor voor mensen met een beperking. Mocht je een keer zin hebben om te komen dat mag altijd. We repeteren in het wijkcentrum Overdie en hebben regelmatig optredens. Zo heb ik al eens in Carre gezongen, in het concertgebouw en zijn we op televisie geweest met het knoopgala. 

Ik hou zelf van gezelligheid en feestjes maar soms wil ik ook graag even alleen op mijn kamer zijn.

Ik ben fan van GTST. Ik heb ook veel DVD boxen van GTST.

Als we thuis zijn in het weekend dan kijk ik graag naar Nederlandse talige programma’s zoals ik hou van Holland, de alleskunner etc.

Ik ga ook graag mee met de camper voor een weekendje. Dan gaan we altijd lekker fietsen en s’ avonds een spelletje doen.

Ik heb zin om straks in Ursem te gaan wonen met iedereen.

Liefs Jochem

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Sponsoring

Wilt u meer informatie over ons initiatief? Maak een afspraak met onze sponsorcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiële bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.