Doe ook mee met 'de Club van 100'

Met een inleg van 100 euro per jaar doe je al mee...
...en je ontvangt ons toffe Bij Anders Armbandje!

Meld je hieronder aan en laat zien dat je sociaal en maatschappelijk betrokken bent met onze doelgroep.

Als dank voor je deelname plaatsen we straks een mooi bord in ons huis waar we,
met toestemming uiteraard, de namen graveren van de deelnemers die ons een warm hart toedragen.

Aanmelden 'Club van 100'

Vul uw naam in!
Invalid Input
Invalid Input
0.00 EUR


Je deelname is een donatie aan ons als ANBI Stichting en komt dus in aanmerking voor belastingvoordeel. 
Ik zou er dan ook gebruik van maken als ik jou was :) - Lees meer onder de knop ANBI STATUS

Wil je liever een eenmalige donatie doen klik dan hier!

Deelname_Clubvan100

<--- Laat zien dat je ook meedoet door het plaatje links te downloaden en te plaatsen op je eigen Instagram en/of Facebook.

Gebruik je rechtermuisknop en "Afbeelding opslaan als"

Wat is periodiek schenken?

Een periodieke schenking is een structurele gift aan een goed doel (ANBI) die schriftelijk is vastgelegd in een schenkingsovereenkomst. De looptijd van deze overeenkomst is minimaal vijf jaar.

Je dient tenminste 1x per jaar een vast bedrag te schenken. Je mag zelf bepalen of je dat jaarbedrag opsplitst in een bedrag per maand of dat je het bedrag in een keer voldoet via onze website.

Bereken je belastingvoordeel via onze rekenmodule! (klik hier)

UW PERIODIEKE SCHENKING

Donaties – groot en klein – die je periodiek doet aan onze stichting komen in aanmerking voor belastingaftrek.


Onderstaande bedrijven dragen ons een warm hart toe
Door maatschappelijk betrokken te ondernemen creëer je als bedrijf een goed imago. Dit goede imago zorgt vervolgens voor waardering uit je omgeving. Onderzoek heeft aangetoond dat 80 procent van de Nederlandse consumenten het belangrijk vindt dat bedrijven maatschappelijke betrokkenheid tonen. Naast een goed imago en waardering vanuit je omgeving genereer je ook een grotere naamsbekendheid, kun je je onderscheiden van concurrenten en zo je netwerk van markten en klanten uitbreiden.

Dus waar wacht u nog op en doe ook mee: word ook donateur of help ons in een andere vorm: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stam Obdam Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte of de kleinere bestelwagens: CityBox!


De Lodge Amsterdam regelt en doneert alle Bij Anders uitingen zoals: de website, folders, flyers en organiseert elk jaar een gezellig uitje met de bewoners.

Studio S3 is jouw steun en toeverlaat gedurende elke fase van het bouwproces. Zowel bij het ontwerp als de uitvoering kunnen wij op elk vlak een rol van betekenis spelen. Onze visie op het bouwen en de specifieke werkwijze die wij voor ogen hebben, maakt dat we de vraag en het belang van iedere opdrachtgever tot het hoogst haalbare niveau weten uit te werken.

JOZ ontwikkelt en levert technologisch hoogwaardige producten voor iedere stal. Met onze mobiele robots en mechanische producten willen wij tot de top 3 van aanbieders behoren. We kennen de stal door en door. Wij innoveren voortdurend. Onze slimme oplossingen zijn wereldwijd toepasbaar en doordat ze met alles en iedereen kunnen communiceren wordt de gebruiker ontzorgd.
Het nieuwbouwplan De Tuinen van Ursem komt tussen Hoek Hoveniers en de Gabrielstraat in Ursem. De eerste fase is gestart rond de nieuwe weg tussen Geesterland en De Leet.

Brownies & downieS Alkmaar is een bijzonder lunchcafé met bijzonder personeel. Geniet in een huiselijk sfeer van onze ambachtelijke kaart voor een heerlijk ontbijt, een lunch of borrel. Maar nog meer van ons personeel. Geen dag is hetzelfde bij Brownies & downieS!

 

Royal Lemkes is in 1882 gestart als kwekerij en uitgegroeid tot een koninklijk bedrijf. We zijn Europees marktleider in het beleveren van planten aan grootschalige retail uit diverse segmenten: bouwmarkten, tuincentra, discount supermarkten, full-service supermarkten en woonwinkels. We helpen onze klanten om met planten hun doelstelling qua onderscheidend vermogen en rendement te verbeteren. Onze expertise ligt in planten en de connectie met de beste kwekers.

Ons ideaal is een samenleving waarin kinderen en jongeren met én zonder handicap vanzelfsprekend samen spelen, leren, sporten, wonen en werken. In Nederland zijn veel drempels waardoor kinderen en jongeren met een handicap niet gewoon kunnen meedoen. NSGK steunt organisaties die helpen deze drempels weg te nemen.

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
p/a Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858
Fiscaal nr: 857916129

Volg ons

Investeerders

Wilt u meer informatie over ons initiatief?

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij Brownies&downieS in Alkmaar om alvast in de sfeer te komen.