Daan

IK HEB ER ZIN IN

Hoi, Ik ben Daan. Ik ben 22 jaar en als ik 24 ben mag ik, als mijn ouders MIJ niet teveel missen gaan wonen Bij Anders.

Je hebt me wel eens op tv kunnen zien bij het televisieprogramma “Kitchen Impossible’’ waar ik heb leren koken op sterrenniveau. Verder ben ik gek op grapjes maken en uiteraard hou ik van lekker eten. Ik ben een bezige bij en mijn dagbesteding/werkweek ziet er als volgt uit.

Op maandag en vrijdag werk ik, tot grote blijdschap van mijn vader, bij AZ, op het trainingscomplex. Met een gezellige groep jongens zijn we daar verantwoordelijk voor een stukje onderhoud.

Op dinsdag heb ik een jaar stage gelopen bij een gerenommeerd sterrenrestaurant op de Zaanse Schans, waar ik nog beter heb leren koken. Helaas is mijn stageperiode nu voorbij en zijn we wat anders aan het zoeken voor de dinsdag, maar dat gaat zeker lukken.

Verder werk ik op woensdag in de bediening bij een lunchroom gerund door mensen met een beperking bij ons in het dorp. Ik hou ervan om mijn gasten lekker in de watten te leggen en zo goed mogelijk te verzorgen. Op donderdag bak ik de lekkerste taarten van de Zaanstreek!

Verder zit ik nog op muziekles, speel ik G-tennis, zit ik op dansen en ik ga kijken of g-honkbal iets voor mij is. Veel van de overige bewoners ken ik nog van vroeger, toen zaten we bij elkaar op school.

Ik vind het super vet dat ik straks samen met mijn beste vriend ga wonen. Met de rest heb ik ondertussen ook kennis gemaakt en dat gaat helemaal leuk worden.

IK HEB ER ZIN IN.

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Investeerders

Wilt u meer informatie over ons initiatief?

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij Brownies&downieS in Alkmaar om alvast in de sfeer te komen.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiële bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.

Koop online en sponsor Bij Anders!