Julie

Ik heb er dan ook heel veel zin in om straks met zijn allen samen te wonen.

Ik ben 23 jaar en woon in Avenhorn, samen met mijn ouders en broers. Ik werk 4 dagen, 3 dagen op de Rode Luifel en 1 dag in Pand 12 in Hoorn. Daar heb ik het reuze naar mijn zin!

Op de Rode Luifel werk ik 2 dagen in de bakkerij en maak daar heerlijke appeltaarten. Dat kan ik helemaal zelf. Ook maak ik wel monchoutaarten of mini appeltaartjes. Op vrijdags werk ik in de kantine en het atelier van de Rode Luifel. Dan maak ik schoon en vul en leeg de vaatwasser en ik doe allerlei klusjes die gedaan moeten worden. Op het atelier kleur ik taartdozen of maak mooie slingers of kaarten. Pand 12 is een winkel in de stad van Hoorn, daar maken wij heel veel kaarsen in allerlei vormen en kleuren. Ook maken we andere leuke beeldjes, schalen etc. die wij verkopen. Je kunt er namelijk hele leuke verjaardagscadeautjes kopen. Soms komen er bekenden iets kopen, zoals laatst mijn oma, ik vind het leuk om haar dan te helpen achter de kassa.

Op woensdag heb ik een vrije dag, dan vind ik het heerlijk om lekker uit te slapen. Samen met mijn moeder doe ik vaak boodschappen en help met klusjes in huis. Maar ik zit ook graag lekker op de bank filmpjes te kijken op t.v. of op mijn mobiel. Of even appen met mijn vrienden of familie.

Dinsdagavond ga ik samen met Diane naar dansles in Heerhugowaard. Dat doe ik heel graag! Wij leren daar allerlei hippe danspasjes op liedjes van de radio. Samen met onze dansjuf Annemarie geven we af en toe een optreden voor familie en vrienden. Die vinden het heel leuk om te zien hoe goed wij kunnen dansen. Thuis oefen ik mijn danspasjes wel eens of ga zingen op mijn kamer, want ik hou erg van muziek.

Ook hou ik erg van uitjes en feestjes. Ik ga graag naar de disco-avond die mijn ‘oude’ school De Stormvogel organiseert. Ook sport ik 1 keer in de maand bij de Sportinstuif ’t Bon. Dan word ik opgehaald met de bus op zaterdagmiddag en aan het eind weer thuis gebracht. Daar doen we allerlei sporten zoals badminton, judo, balspel en tafeltennis.

Nu hebben we af een toe een uitje met de woongroep van “bij Anders” zodat we elkaar alvast wat beter kunnen leren kennen. Dat is heel gezellig en ik vind iedereen erg aardig. Ik heb er dan ook heel veel zin in om straks met zijn allen samen te wonen.

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Investeerders

Wilt u meer informatie over ons initiatief?

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij Brownies&downieS in Alkmaar om alvast in de sfeer te komen.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiële bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.

Koop online en sponsor Bij Anders!