Skip to main content

Fien

Onze jongste kanjer!

Fien verheugt zich erop om straks te gaan Wonen Bij Anders.

Fien werkt 4 dagen in de week, waarvan 3 bij de Wonderboyz op het trainingscomplex van AZ en dan nog een dag bij zorgboerderij ‘de Buitenkans’ in Castricum. Bij beide heeft zij het erg naar haar zin.

Verder is Fien erg sportief en zit zij op paardrijden en op tennis. Haar hobby’s zijn muziek luisteren, maken en dansen. Groot fan is zij van Miss Montreal en is dan ook al een paar keer naar een concert geweest.

Ook is zij gek op knutselen en kleuren. Shoppen houdt Fien ook erg van. En eten is een van haar andere favoriete bezigheden, zo vindt zij het ook altijd erg leuk om te helpen in de keuken. Maar zij gaat ook graag uit eten, des te meer mensen des te gezelliger!

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Sponsoring

Wilt u meer informatie over ons initiatief? Maak een afspraak met onze sponsorcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiële bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.