Diane

Ik vind koken leuk, ik help mijn moeder ook vaak thuis.

Ik ben Diane, geboren op 21 juli 2001, ik woon nu nog thuis bij mijn vader en moeder, broer en zus in Ursem.

Ik heb 3 verschillende werkplekken:
Maandag: Expo, centrum 31 in Heerhugowaard. In de eigen theaterzaal werken we aan een voorstelling. We werken aan liedjes, dansjes en aan het decor en de kostuums.

Dinsdag en donderdag: Bakkerij Molen de Otter in Oterleek. Hier help ik in de werkplaats met het maken en inpakken van taartjes, pasta en koek/gebak of ik werk in de winkel en op het terras als het mooi weer is.

Woensdag: Lunchcafé Brownies & Downies in Alkmaar Hier help ik in de bediening en doe ik heel veel andere klusjes, zoals bestek poleren, de kaarsjes aansteken, de was opvouwen en de speelhoek opruimen.

Op vrijdag ben ik vrij…!

Om de week op de zaterdag ga ik naar de zorgboerderij, Stichting de Vriendelijke Reus in Heerhugowaard. Ik word altijd opgehaald door Elma. Samen met haar verzorg ik de paardjes, maak ik stallen schoon, halen we samen boodschappen voor de lunch en rij ik op een van de paarden. Soms gaan we ook mennen met de kar met Puck en Diego, dat zijn 2 kleine paardjes. Op dinsdagavond ga ik samen met Julie naar de streetdance bij Biersteker in Heerhugowaard. Ik ben gek op dansen, thuis oefen ik ook hiermee. Ook ga ik een keer in de maand een dagje naar mijn tante Jolanda, daar vind ik het altijd heel gezellig, soms blijf ik er ook een nachtje slapen.

Thuis luister ik graag naar muziek of speel ik spelletjes op de ipad. Ik doe ook graag klusjes voor mijn moeder zoals de was opvouwen, helpen met koken of de vaatwasser opruimen. Fietsen vind ik ook leuk. Ik vind het leuk om straks op mezelf te gaan wonen samen met de andere jongens en meiden.

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Investeerders

Wilt u meer informatie over ons initiatief?

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij Brownies&downieS in Alkmaar om alvast in de sfeer te komen.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiële bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.

Koop online en sponsor Bij Anders!